Service
Hem > Service

Service

AIXAM originaldelar - Låt din Aixam förbli en Aixam.

Aixams originalreservdelar till rätt pris - köp alltid dina Aixam originalreservdelar direkt från någon av våra auktoriserade återförsäljare för att få rätt pris. 

När du kör din AIXAM mopedbil ska du vara medveten om att alla delar av bilen genomgår stora belastningar och höga temperaturer.

AIXAMs originaldelar är utformade för att hantera extrema förhållanden.

För att du ska kunna köra din AIXAM med fullt förtroende, har våra 7000 originaldelar klarat rigorösa tester.
Hos AIXAM kommer säkerheten först.

Att välja AIXAM originaldelar garanterar:

  • Perfekta mått
  • Högkvalitativa material
  • Beprövade säkerhetsstandader
  • Tillförlitlig motor
  • Hållbara slitagedelar (bromsar, filter osv.)
  • Bra priser på originaldelar.


DET VIKTIGASTE ÄR DU!

En hel värld sätts i rörelse när du sitter bakom ratten i din AIXAM. När du använder din mopedbil, kommer dina bromsbelägg, som ofta kommer till användning, att uppnå en hög temperatur; även ditt oljefilter som renar stora mängder olja för att säkerställa smörjning och skydd för din motor till nästa service.

Kvaliteten på reservdelar påverkar i hög grad kvaliteten på din körning. Service och utbyte av delar med jämna mellanrum är nödvändigt för att garantera en välfungerande AIXAM, men framför allt för att garantera din säkerhet. AIXAM originaldelar är de enda som har konstruerats och testats speciellt för din mopedbil, och är ditt bästa val.

Genom att vända dig till en auktoriserad verkstad vid service av din AIXAM, kan du vara säker på att din mopedbil alltid kommer att ge optimal prestanda och säkerhet, oavsett situation.