Hem > Service
Service

Service

AIXAM Originaldelar

När du kör din AIXAM mopedbil ska vara medveten om att alla delar av bilen genomgår stora belastningar och höga temperaturer. AIXAMs originaldelar är utformade för att hantera extrema förhållanden.

För att köra din AIXAM i fullt förtroende, har våra 7000 originaldelar klarat rigorösa tester. Hos AIXAM kommer säkerheten först.

Att välja AIXAM originaldelar garanterar:

  • Perfekta mått
  • Högkvalitativa material
  • Beprövade säkerhetsstandader
  • Tillförliglig motor
  • Hållbara slitagedelar (Bromsar, filter osv.)

Vikten

En hel värld sätts i rörelse när du sitter bakom ratten i din AIXAM. När du använder din mopedbil bilen, dina bromsbelägg, som ofta kommer till användning, uppnå en hög temperatur; detsamma gäller ditt oljefilter som renar stora mängder olja för att säkerställa smörjning och skydd för din motor till nästa service.

Kvaliteten på reservdelar påverkar i hög grad kvaliteten på din körning. Service och utbyte av delar med jämna mellanrum är nödvändigt för att garantera en välfungerande AIXAM, men framför allt för att garantera din säkerhet. AIXAM originaldelar är de enda som har konstruerats och testats speciellt för din bil, och måste vara ditt enda val.

Genom att lita på en autoriserad vekstad vid med service av din AIXAM, kan du vara säker på att din mopedbil alltid kommer att ge optimal prestanda & säkerhet, oavsett situation.