Hem > Service > Originaldelar > Drivrem

Drivrem

Drivrem

Speciellt designade för din mopedbils karaktär.

AIXAMS original drivrem är utformad för att maximera resistans och hållbarhet, relaterat till det fordon de ska driva. Remmarna är skapade av de bästa material som finns på marknaden, för att konsekvent garantera en lång hållbarhet.

Det kan uppstå allvarliga konsekvenser om drivremmens kvalité inte lever upp till originaldelens kvalité, så som sönderrivning som kan leda till skador på växelvariatorn och andra vitala delar.

Utformning av material för ökad livslängd.

Original drivremmen har blivit utsatt för omfattande tester, samt är materialets längd och bredd speciellt anpassat för att förlänga hållbarheten. Den svagt ledande kanten hos remmen, i kombination med en liten remskiva ger bra flexibilitet och en hög motståndskraft mot temperaturer.

Komponenterna i original remmarna har tagits fram i syfte att tillgodose en hög nötningsbeständighet och garantera en optimal hållbarhet. En original rem kan därför ge en förbättrad livslängd av växelvariatorn och en förminskning av bränsleförbrukningen och föroreningar i form av minskad friktion.