Hem > Nyheter > Aixam Hämta & Lämna-service

Aixam Hämta & Lämna-service

Zoom hamtalamna_news.jpg

Kära kunder,

Corona-viruset och åtgärderna för att skydda oss kräver anpassningar från oss alla. Speciellt i denna situation är rörlighet av stor betydelse. Genom att vidta rätt åtgärder fortsätter vi att erbjuda våra tjänster i sin helhet.

service och reparation:

Många av våra Återförsäljare erbjuder hämta- och lämnaservice för att minimera smittspridning. Använd gärna denna tjänst, även om du bara behöver resa några kilometer.

Många kunder har redan kontaktat oss under den senaste veckan för att utnyttja detta. Det är för att minska smittspridningen och det är så vi håller dig mobil!

Vi hämtar och levererar utan kontakt: Du kommer att få specifika instruktioner per telefon för att begränsa risken för smittspridning.

köp av bil:

Kontakta våra Återförsäljare om du är intresserad av att köpa en Aixam. När du besöker din Återförsäljare, ber vi dig följa de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten (FHM).

Dessutom kan vi komma hem till dig med en Aixam så att du kan se den i en bekant miljö. Även i det fallet kommer vi naturligtvis följa FHM:s rekommendationer.

besöka en återförsäljare:

Om du vill besöka en Återförsäljare är det viktigt att ta hänsyn till ett antal viktiga saker:

  • Stanna hemma om du är sjuk, även om du bara känner dig lite förkyld.
  • Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus. (1,5 – 2 meter minimum).
  • Tag inte i hand när Ni hälsar.
  • Placera nycklarna på det speciella desinfektionsbordet för underhåll eller reparationer.
  • Är du 70 år eller äldre är det extra viktigt att du begränsar dina sociala kontakter och undviker platser där människor samlas.

Under denna tid, ta hand om dig själv och de nära dig. Följ alla åtgärder som rekommenderas av FHM och regeringen. 

22/04/2020